fbpx
skip to Main Content

360 Entertainment

DEZE PAGINA IS NOG IN ONDERHOUD!

Projecten waar 360 Entertainment aan heeft bijgedragen!

Een greep uit succesvolle projecten waar 360 Entertainment aan mee heeft mogen bijdragen, in onder andere het leveren van live-entertainment, evenement productie en evenement marketing.

Nieuwjaarsgala Noordwijk

Nieuwjaarsgala Noordwijk is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd gehouden wordt op 2 januari. Het evenement biedt alle bezoekers de gelegenheid om elkaar een gelukkig Nieuwjaar  te wensen in een sfeervolle ambiance. 360 Entertainment is verantwoordelijke voor het live-entertainment, de productie en artist handling.

Tulppop Voorhout

Jaarlijks terugkerend evenement in het paasweekend in “De Tulp” in Voorhout! Twee fantastische feestavonden voor de jeugd en ‘oudere’ jongeren in de regio. In verleden hebben de diverse Nederlandstalige top artiesten op het podium gestaan, o.a Guus Meeuwis, Jan Smit en Andre Hazes. 360 Entertainment verzorgt o.a het podium management en evenement marketing.

Feestweek Nieuw Vennep

Een begrip in Nieuw Vennep en omstreken is de jaarlijkse feestweek, met als hoogtepunt de feestavonden in het overdekte feestpaviljoen. Met artiesten als o.a Snollebollekes, Tino Martin en Kris Kross Amsterdam. 360 Entertainment verzorgt o.a live-entertainment, evenement marketing en podium management.

“An event is not over until everyone is tired of talking about it.”

— Mason Cooley

Projecten van 360 Entertainment in beeld.

Onze evenementen moet u zien en meemaken, met onderstaande afbeeldingen proberen wij u een indruk te geven van projecten waaraan wij bijgedragen hebben.

bedrijfsevenement

360 Entertainment
Van Iersellaan 38
2211 HJ Noordwijkerhout
Mail: info@360entertainment.nl 
Tel: 06-18475469