fbpx
skip to Main Content

360 Entertainment

Onze kijk en visie op de branche

Richtlijn veilig bezoek evenementen.

Hoe organiseer ik mijn evenement tijdens de deëscalatie van de coronamaatregelen is de vraag waar veel mensen binnen de evenementbranche op dit moment hard overna aan het denken zijn.

Het Eventplatform is een overkoepelend overlegplatform van o.a branche- en vakorganisaties in de evenementenbranche en het Genootschap voor Eventmanagers. Het eventplatform heeft in samenspraak met de branche een richtlijn opgezet voor het veilig bezoeken van bijeenkomsten.

Als de overheid de routekaart als beschreven op de website van het rijksoverheid blijft volgen zijn er vanaf 1 juli 2020, bijeenkomsten mogelijk tot 100 personen. De richtlijnen van het eventplatform geven een duidelijk beeld hoe ook u straks op een veilige manier een evenement kan organiseren en/of bezoeken. 

Wij, 360 Entertainment adviseren en helpen u graag om ook uw evenement in deze deëscalatie tijd van de coronamaatregelen succesvol te laten zijn. Neem gerust contact met ons op, en wij gaan met in achtneming van de basisregels van het RIVM en de richtlijnen van het eventplatform voor u aan de slag. 

Richtlijnen eventplatform.
bedrijfsevenement

360 Entertainment
Van Iersellaan 38
2211 HJ Noordwijkerhout
Mail: info@360entertainment.nl 
Tel: 06-18475469